Hi!

Ok Sonya, karena malangnya (eh bercanda) aku membaca postinganmu, mari menyenangkan diri dengan menulis tentang diri sendiri. Hahahaha.

I hope you’ll know a lil bit about me.

1. What kind of insect is Ziza most annoyed of? N-Y-A-M-U-K
2. How does Ziza relieve her stress? Eating, writing, sleeping.
3. What kind of top (clothing) does Ziza like to wear? Kemeja. Ya seperti mahasiswa pada umumnyalah.
4. What is Ziza hate the most during summer? Belang di kulit bertambah parah zzzz.
5. What is Ziza’s favorite dish? Sayur lodeh plus ikan asin bikinan Ibu tiada dua enaknya.
6. What is Ziza’s favorite animation movie? Big hero 6? Soalnya Baymax oenyoe sih. Plus, Toy Story 3.
7. Who is Ziza’s favorite singer? Jason Mraz dan Endah.
8. What is Ziza’s favorite flower? Edelweiss, gara-gara barusan dikasih sama kakak edelweiss oleh-oleh dari Merapi. 😂
9. What is number one on Ziza’s bucket list? I don’t have any bucket list, plis jebal ottoke aku nggak pernah mikir begituan jinja hiks hiks.
10. What is Ziza’s favorite color? Blue.
11. What is Ziza’s favorite color of clothing? Blue (again).
12. What is Ziza’s favorite sport? Ngepump? Ok actually that’s not sport, tapi apapun yang membuatku berkeringat dan membakar kalori (yash) akan kusebut olahraga wkwkwk.
13. What kind of weather does Ziza like when she goes for a walk? Mendung.
14. What is Ziza’s zodiac sign? Scorpio.
15. What song is Ziza listening to while she is writing this question? Jason Mraz (feat Colby Caillat) – Lucky.
16. How tall is Ziza? 164/165 cm. Terakhir ngukur sih di puskesmas waktu SMA hahaha.
17. What flavor of maccaron does Ziza like most? Belum pernah makan itu wkwkwk.
18. What is Ziza’s favorite thing to do? Reading, writing, swimming.
19. When is Ziza’s birthday? 19 November 1996.
20. Where was Ziza born? Kota lunpia, Semarang.
21. How long has Ziza been using her current cellphone number? About 3 years? Sekarang nomornya udah kadaluwarsa (karena sepi sms apalagi telpon) dan belum beli nomor lagi. 😂
22. What was Ziza’s childhood dream? Ibu rumah tangga. Kelas 3 atau 4 SD saya bilang begitu, dan guru saya tertawa sambil mengacungkan jempol.
23. What does Ziza think about when she takes a shower? Kenapa aku di sini? Siapa sebenarnya aku? Untuk apa aku dilahirkan? Mau jadi apa nanti? Apakah besok aku masih hidup? Dan berbagai pertanyaan lain yang setelah selesai mandi hanya jadi angin lalu. Nggak mau ambil pusing. 😂
24. What is Ziza’s favorite beverage? Air putih, es coklat.
25. Which country does Ziza want to go? Kemana aja asal jangan di China 😂 nggak ding, pengin banget ke Australia.
26. What is Ziza’s favorite item? Jam tangan.
27. What is the name of the movie that made Ziza cry the hardest? Hmm apa ya? Kalo nonton mentok terharu doang sih, nggak pernah nangis. Sejauh ini yang bisa bikin terharu itu Love Rosie, Toy Story 3, Doraemon. Kalau kdrama banyak yang bikin mewek. 😂
28. What Ziza’s favorite fruit? Durian. 😄
29. What Ziza’s favorite dessert? Es krim monas deket kampus udaah itu paling enak plus murah. 😂
30. What kind of weather does Ziza like when she takes a nap? Mendung atau hujan.
31. What is Ziza’s favorite amusement ride? Swimming park. 😂
32. What is Ziza’s favorite fashion item? Mungkin sepatu.
33. What is Ziza’s favorite number? 8.
34. What is Ziza’s favorite letter? H.
35. What is the most number of hours Ziza slept before? Nggak pernah lebih dari 12 jam.
36. Which language is Ziza most interested in? Korea, tertarik sama hangulnya. Cuma nggak pernah belajar baca hangul. 😂
37. What kind of animal is Ziza hate the most? Nyamuk, nyamuk, dan nyamuk.
38. What food does Ziza not eat? Semua saya lahap asal halal. 😂
39. What was the last movie Ziza watched in theatre? Koala Kumal.
40. What is Ziza’s favorite city? Tentunya Semarang, plus Temanggung.
41. What is Ziza’s favorite ice cream? Coklat.
42. Who is Ziza’s Indonesia favorite author? Tere Liye, Dewi Lestari, Andrea Hirata.
43. What does Ziza want to do most in Australia (you can change the country based on your answer from #25)? Pengin ketemu kanguru. Udah itu aja. 😂
44. What does Ziza do before she go to bed? Membayangkan apa yang akan terjadi besok.
45. How long was the distance of Ziza first marathon? 100 m mungkin, lupa.
46. What is Ziza’s favorite poetry (please insert link if any)? Puisinya Dewi Lestari yang sejauh ini saya baca dan bisa dipahami dengan baik. 😂
47. How many times has Ziza been stung by a bee? Nggak pernah.
48. What is Ziza’s favorite day of the week? Sabtu.
49. How many pets Ziza has? Ikan doang, dulu ada kura-kura kesayangan. Udah gede, eh kabur. 😂
50. How does Ziza sleep? Miring ke kanan, peluk guling, lalu merem.

Siapa pun yang baca, silakan bisa bikin postingan kaya saya. Saya juga kepengin tahu hahaha. 😂

32 pemikiran pada “Hi!

  1. Ibu rumah tangga dijadiin cita citata eh cita2 itu awesome lho. Nggak mainstream. Biasanya kan dokter, polisi, tentara dll.

    Semoga segera terwujud cita2nya amiin …

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s